Simon Renáta

a Mozdulj a lelkedből! alapítója és vezetője

rólam

Simon Renáta vagyok, a Mozdulj a lelkedből! megálmodója. 4 éves korom óta foglalkozom tánccal, mozgással. Egész életemben táncoltam, hivatásos táncművészként voltam a Győri Balett, a Svéd Királyi Balett művésze, Frenák Pál vendégtáncosa, évekig dolgoztam szabadúszó táncosként itthon és Európában. Mellette 14 éves korom óta foglalkozom önismerettel.

Szakmai életem során megtanultam olvasni a mozgást mert minden tartásnak, rezdülésnek, mozdulatnak jelentősége van, beszél Rólad, Hozzád.. Végtelenül hiszek a test bölcsességében, intelligenciájában, mert szerencsére a testünk nem tanult meg hazudni. 2017 óta tartok olyan tréningeket, programokat, ahol az önismeret, öngyógyítás és önkifejezés eszközeként a mozgást használom. Minden kurzusomat átszövi az a tudatosság, figyelem és transzparencia, amit a Keleti filozófia során és Indiában tanultam a jóga és a tantra energetikai munkáján keresztül.

A mozgás szembesít, feltár, élményt ad, gyógyít, és felszabadít. Megnyitja azt a kaput, amin keresztül a legjobb verziód lehetsz. Mert megélés nélkül nincs megértés…

Miben segít a módszer?

  • Amennyiben testszégyennel, önszégyennel küzdesz, ezt határozottan oldja.
  • Ha már túlanalizáltad magad fejben és már “minden tudsz”, csak nem éled, ez a fajta mozgás segít megélni, amit csak a fejedben tudsz. Vagy amit ott sem…
  • Ha az önbizalomhiányod hátráltat a céljaid elérésében, itt garantáltan erősebb és tisztább lesz az önszereteted, ami egy egyenes út a bizalmad kiépítésében önmagad felé.
  • A fáradt, megrekedt életenergiádat, örömödet segíti újra élővé tenni.
  • A kapcsolataidat őszintévé teszi azáltal, hogy magad felé is sokkal őszintébb tudsz lenni.

ELÉRHETŐSÉG

Levetni azt, amire már nincs szükségünk és életre hívni, ami már bennünk szunnyad mindezt a szabad mozgásodon, táncmeditáción keresztül.