TAVASZI ÁLDOZAT- RÉGIÉRT AZ ÚJAT

AVAGY táncmeditáció önmagunkért

A PROGRAMRÓL

Engeded magad meghalni, hogy aztán újjászülethess?
A mozgást, mint eszközt használjuk az örömöd megélésében, a határaid feloldásában, az elakadásaid jelzőjében, és önmagad mélyebb megismerésében. A Tavaszi áldozat- régiért az újat témát járjuk körbe, ahol különböző keretek segítenek abban, hogy minél több féleképpen tapasztalhasd meg önmagad. Vezetett szabadtáncon keresztül áshatsz mélyebbre a témában, megélheted, megértheted azt, ami már nem tartozik Hozzád, és útnak indíthatod azt az erőt ami a felszabadulásodat segíti. A végén táncmeditáción keresztül moshatod át magad azzal az életenergiával ami benned szunnyad. Mersz örömben fürdőzni? Tudsz bátran csúnya lenni? Tudod e úgy élni a Fényed, ahogy van? Testébresztő tánc, Lélekrehangoló meditáció. Ezt ötvözzük a foglalkozáson.

ez a program neked szól, ha...

  • Testszégyennel, önszégyennel küzdesz, és szeretnél közelebb kerülni ahhoz hogy valóban elfogadd az adottságaidat.
  • Az önbizalomhiányod hátráltat a céljaid elérésében, és ez mint akadály jelenik meg az életedben.
  • Ha már túlanalizáltad magad fejben és már “mindent tudsz”, csak épp nem tudod a megértésedet átvinni a hétköznapi életedbe.
  • Ha túl sok az eltárolt feszültség a testedben és a lelkedben és ezt szeretnéd felszabadítani
  • Ha szeretnéd tisztán érezni mi az amire már nincs szükséged, és mi az ami csak arra vár benned, hogy szabad jelzést adj neki

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Nők és Férfiak számára is ajánlott, és kérjük, hozz magaddal egy sálat, kendőt vagy szemkötőt, amivel be tudod kötni a szemed.

Mozdulj a lelkedből! alapítója és vezetője
Szabad Mozgás Az Öngyógyításért