JEGYEK

Bodywork Fesztivál - bodywork csoport

A fesztivál mindkét napjára érvényes jegy. Felhasználható 2024. április 27-28-án a szombati és vasárnapi programokon.

39.000 Ft

A fesztivál első napjára érvényes jegy. Felhasználható április 27-én a szombati programokon.

27.000 Ft

A fesztivál második napjára érvényes jegy. Felhasználható április 28-án a vasárnapi programokon.

25.000 Ft

FONTOS INFORMÁCIÓK

A fesztiválra szóló jegyedről a jegyvásárlás után a megadott email címre visszaigazoló leveleket küldünk, mely tartalmazza a belépőjegyedet digitális formában, illetve az eseményre vonatkozó fontos információkat. Ha nem találod a beérkező leveleid között, keresd azt a promóciók vagy spam mappában. Ezek a tudnivalók szükségesek ahhoz, hogy a programra fel tudj készülni. Kérünk arra, hogy olvasd el részletesen a tájékoztatót, mert szükséged lesz rá a későbbiekben.

ÉRKEZÉS

Kérlek, érkezz hamarabb, hogy időben és jelenlétből tudj kapcsolódni a térhez, melyet 9.30-kor megnyitunk. Természetesen más időben is tudsz csatlakozni a fesztiválhoz, de vedd figyelembe, hogy bizonyos programokra nem lehet közben csatlakozni.

ÖLTÖZET

Bármilyen kényelmes, rugalmas és rétegesen használható öltözet, ami hozzáad az ellazultságodhoz. Valamint ez egy cipőmentes tér, ahol mezítláb és felszabadultan vagyunk.

ESZKÖZÖK

Törölköző (ha esetleg megizzadnál napközben), váltóruha, zsebkendő, zárható vizesflakon, jegyzetfüzet, jógamatrac (szafu, pléd a kényelmed érdekében, mert csak balettpadló van)

ILLATMENTES KÖRNYEZET

Ez egy nagyon érzékeny tér, kérlek, hanyagold az erősebb parfüm, krém, dezodor használatát, inkább használj törölközőt helyette.

PROGRAM

A programokon való részvétel opcionálisan választható, viszont vedd figyelembe, hogy bizonyos programokba nem lehet becsatlakozni a folyamat megkezdése után. Ha elhagysz egy programot, akkor azt csendben és mások megzavarása nélkül tedd meg.

9.30-10.00 Érkezés, regisztráció, ismerkedés, hangolódás
10.00-13.30 Programtér
13.30-14.30 Ebéd
14.30-20.00 Programtér

PROGRAM REGISZTRÁCIÓ

Bizonyos programokra előzetes regisztráció szükséges, melyet a helyszínen való belépésednél tudsz megtenni időrendi sorrendben a neved megadásával. Ha nem jelensz meg a program kezdetéig, akkor a helyedet a várólistán lévő személyek veszik igénybe.

EBÉD

Ebédedet az előtérben tudod elfogyasztani. A helyszín biztosít ebédet előre megrendelés esetén. Ebéd rendeléséhez kattints ide.

Javasoljuk, hogy hozz magaddal saját poharat, tányért és evőeszközt, mert azok limitált számban elérhetőek.

EGYÉB TUDNIVALÓK

A programra szóló jelentkezésedet a digitális jegyed felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni, és sajnos nincs lehetőség egy másik alkalommal való felhasználásra sem.

A programok időben kezdődnek a programbontásban megadott időpontok szerint. A programok közötti 15 perces szüneteket használd tudatosan, mert bizonyos termeket a program kezdete után 5 perccel zárjuk.

A workshop támogatja a természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, testpozitív önkifejezést és nyelvezetet.

Emlékeztetünk, hogy a jelentkezéseddel tudomásul vetted, valamint hozzájárultál ahhoz, hogy az eseményen esetlegesen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet a résztvevők előzetes beleegyezésével.

Ha bármilyen technikai kérdésed lenne, azt megteheted erre az üzenetre válaszolva, a programokra irányuló kérdéseidet a programtartók adatlapján megadott elérhetőségén keresztül teheted meg.

Ha pedig szeretnél ismerős arcokat látni, meghívni a barátaidat, valamint támogatni az elképzelésünket, hogy a testtudatos életszemlélet eljusson másokhoz, akkor kérjük, oszd meg az eseményt, mert erre jelenleg limitáltak az erőforrásaink.

Hamarosan találkozunk, addig is szép megéléseket neked!

Bodywork Fesztivál Csapata