Dohándi Viktória

Szomatikus Mozgás és tánctanár, a BODY MOVEMENT ART alapítója

rólam

15 évet éltem külföldön, számomra az utazás és a tánc közvetlen út az önismerethez. 2012-ben végeztem az első szomatikus mozgás és tánc tréninget (Nia® Technique) Ausztráliában, ahol 7 évet töltöttem és tanítottam. Ez volt az első olyan gyígyító mozgásforma és életstílus, amely egy jelentős fordulatot hozott az életembe. Azóta foglalkozom test-orientált módszerekkel és hírdetem a mozgás és tánc gyógyító örömét. 2017-ben hoztam létre a BODY MOVEMENT ART-ot. 
Csoportos és egyéni kreatív mozgásórákat, műhelymunkákat és női köröket tartok. Ezeken foglalkozásokon ötvözzük a különböző szomatikus testmozgást a művészettel és egyéb módszerekkel, a nyugati és keleti elméletek kombinációjával. Ezek során tanuljuk az éber jelenlétet és kapcsolódunk érzéseinken és mozdulatainkon keresztül a testünkhöz, a lelkünk világához és szellemi folyamatainkhoz. A foglalkozásokon megtapasztaljuk magunk mélyebb valóját és élmény alapú tapasztalásiank valódi, megtestesült tudássá válnak.  

Bővebben a módszerről

  • A BODY MOVEMENT ART (BOMOA) egy komplex test-orientált mozgás és táncmódszer, és egyben egy önismereti út, amely a test belső inteligenciájára, bölcsességére építkezik.
  • Olyan tudást, gyakorlatokat és eszközöket kínál, amelyek segítségével otthonra találhatsz a testedben. Ezek segítenek, hogy feltöltekezz energiával, elcsendesítsd az elméd, hogy átformáld az életed, hogy alkoss és láthatóvá tedd a gondolataid, érzéseid. 
  • Kreatív, önkifjező, tudatos mozgással és művészi kifejezésen keresztül a BOMOA edukál és inspirál, hogy megtestesült örömmel és vitalitással mozogj és élj!

ELÉRHETŐSÉG

Ezen a foglalkozáson igazán átélheted, hogy a tested életteli és eleven. Bővítsd a mozgásnyelved, a mozgáslehetőségeid palettáját és mélyítsd a testtudatosságod!