Nyerki Norbert

Szomatikus szexológus, szexuális fejlesztő, erotikus masszőr

rólam

Nyerki Norbert vagyok,  szomatikus szexológus, szexuális fejlesztő és erotikus masszőr, a Szexpozitív Egyesület szövetségi tagja.

Viszonylag fiatalon rájöttem, hogy az élet több annál, mint amit a társadalom elhitet velünk és amit az oktatásunk próbál belénk nevelni. Először a spiritualitás felé vettem az irányt, és többféle ágával megismerkedtem. A tapasztaltakat a gyakorlatba átültetve megváltozott az élethez és az emberekhez való hozzáállásom, pozitív irányba. Aztán jött az intimitástól a szexualitásig önismereti tanfolyam, az erotikus-szexuális masszőr, a szexuális fejlesztő és a szomatikus szexológus képzés. Egy olyan új nézőpontot kaptam általuk, ami gyökeresen alakította át az életemet. Mostanára a gyönyör és testtudatosság, az intimitás és erotikus-szexuális önismeret minél szélesebb körű megismertetése lett a célom. A masszázs során a kliensek megélhetik milyen érzés szabadon, áramlóan gyönyörben lenni, minden szégyen és bűntudat nélkül. A fejlesztés során pedig a kognitív résszel dolgozunk, ahol megérthetik az elakadásaik okát, amit azután különböző test fókuszú gyakorlatokkal tudnak fejleszteni.

SZAKTERÜLETEIM

  • Tapasztalatorientált Szexuális Önismeret és Fejlesztés 
  • Erotikus-Szexuális Masszázs
  • Szomatikus Test és Vágyismeret Fejlesztés

ELÉRHETŐSÉG

nyerkinorbert.hu

A workshopon gyakorlatok által megmutatom, hogyan különböztesd meg a nem szexuális, testben érzett intenzitást a szexuális gyönyörtől.