Nia 5 Stages

avagy az Öngyógyítás Művészete

A PROGRAMRÓL

A Nia 5 Stages szomatikus, lassú, öngyógyító gyakorlatai az öröm, mint fizikai érzet felismerésének, tudatosításának és adaptálásának erejével kapcsolják össze a mozgást a test választásaiban. Az öt szakasz, az embrió, a kúszás, a mászás, a felegyenesedés és a járás a test optimális működését és az öröm fizikai érzékelését építik föl.

A természetet modellező mozdulatokon és testhelyzeteken keresztül a testi érzékelést tapasztalják meg a résztvevők, az érzékelésen át megérkező testi, érzelmi, szellemi, lelki könnyülést és organikus összerendeződést. Minden szakasz legfőbb szándéka, hogy a testi-lelki jólétet, a szomatikus öngyógyítás lehetőségét segítse elő.

Szeretettel várlak, ha megtapasztalnád a Nia 5 Stages-en keresztül a saját testtudatosságodat, a benned rejlő öngyógyító potenciált, növelnéd az érzékszervi intelligenciádat, tennél egy belső utat a Tested Útjának térképével.

ez a program neked szól, ha...

  • Ha végre úgy mozognál, ahogy igazán jól esik

  • Ha kíváncsi vagy, milyen lenyomatok őriz a tested a megéléseidből

  • Ha vágysz a testi, lelki, szellemi, érzelmi harmóniára
  • Ha végre nem ítélkezni szeretnél magad felett, csak személni, ami veled történik, ami természetesen áramlik belőled és megélni mindazt, amit ez kínál számodra

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Mindenképp öltözz kényelmesen és szabadon!

Nemzetközi Nia Tréner
Tánc az Életért