Somator Respiratory Integration

A tudatosság 12 arca

A PROGRAMRÓL

A Somato Respiratory Integration™ (SRI) egy egyedülálló gyakorlatrendszer, amely segít, hogy jobban tudjon gyógyulni a testünk, nyugodtabbnak érezzük magunkat, jobb döntéseket hozzunk, és kapcsolódjunk az intuíciónkhoz.

A gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatjuk a tudatosság 12 különböző arcát. Minden gyakorlatban különböző módon és mélységben kapcsolódunk a teremtés szervező erőivel és ezáltal más és más élményünk lesz a létezésről és más módon hatunk a világra.

Az SRI – a fókuszált figyelem, légzés, energia és mozgás integrációja a 12 különböző élménynek megfelelő specifikus deklarációkkal. 

 1. Még a legmélyebb szenvedés is gyorsan átfordulhat örömbe, ha teljes mértékben átéljük.

 2. A polaritás, amely vádaskodáshoz, rasszizmushoz, haraghoz és az emberek közötti megosztottsághoz vezet, átalakulhat konstruktív egységbe ha meglátjuk hogyan létezhetnek egymást mellett a különbségek.

 3. Az elakadásban megtapasztalhatjuk azokat a részeinket, amelyek már nem szolgálnak minket, azokat a tudati zárványokat, amelyekből eddig nem láttunk ki.

 4. Az erőnk visszavételekor túllépünk a panaszkodáson, a hibáztatáson, az áldozati mintáinkon és a döntés erejével egy tágabb életet felé indulunk.

 5. Az összeolvadás az illúziókkal megmutatja, hogy van élet a megfelelésen túl. Lehetek én én, az aki igazán vagyok, mások jóváhagyása nélkül is.

 6. A felkészülés a változásra állapotában minden feszül már bennünk. Ugyan még itt vannak velünk a régi hiedelmek, minták, de már rosszul vagyunk tőlük és erőt gyűjtünk, hogy akármibe is kerüljön, túl tudjunk lépni rajtuk.

 7. A feloldásban megszabadulunk mindentől, ami már nem szolgál minket. Megéljük milyen az, amikor nem kell valakinek lennünk, hanem lehetünk csak igazi önmagunk.

 8. Az ürességbe tágulásban gondolatok nélkül új módon tapasztaljuk meg az univerzum szövetét. Intuíciónk hív oda, amit racionálisan nem tudunk megmagyarázni, csak tudjuk, hogy arra vezet utunk.

 9. A fizikai világon túl látva átéljük, hogy mi spirituális energiával teli, fénnyel és szeretettel körülvett fizikai lények vagyunk.

 10. Az egység élményben a fény és a szeretet kozmikus megtapasztalásán túl kapcsolódunk a lelkek hálóját szövő isteni esszenciával. Rádöbbenünk hogy egyek vagyunk az élet forrásával és mi magunk vagyunk a fény. 

 11. Az élet szolgálatában megélhetjük, ahogy egyszerre mindenki szolgál minket és mi is szolgáljuk a világot egyedi képességeinkkel és adományainkkal.

 12. közösség élményében ünnepeljük a sokféleség kegyelmét és tökéletességét. Egyszerre vagyunk egy csepp víz és az óceán.

ez a program neked szól, ha...

 • Meg akarod tapasztalni a test és elme összehangolásának mélyebb szintjeit, összekötve a légzést, mozgást és energiát a tudatosság különböző arcaival.

 • Keresed az örömöt még a legnehezebb helyzetekben is, megértve, hogy a szenvedés átfordulhat valami pozitívabbá.

 • Szeretnéd feloldani azokat a belső akadályokat és hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak téged, felismerve és túllépve a régi mintákon.

 • Kész vagy arra, hogy megtapasztald az élet nagyobb szabadságát és teljességét, meghaladva a korlátozó szociális illúziókat.

 • Nyitott vagy a változásra és készen állsz arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki önmagaddal és az univerzummal, felfedezve az élet igazi értelmét és célját.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A kényelmed érdekében hozd magaddal jógamatracod.

INTEGRÁL SZEMLÉLETŰ ÖNISMERETI CSOPORTVEZETŐ
INTEGRÁL SZEMLÉLETŰ ÖNISMERET