Bodywork fesztivál - önismereti csoport bodywork

Sacred Body Awakening

ÉRZÉKI SZOMATIKUS UTAZÁS A felszabadulásért

A PROGRAMRÓL

A szakrális test felébresztése egy erőteljes beavatás, amely során közvetlen kapcsolatba kerülünk a testünkben rejlő kódokkal. 

Ez a szomatikus, mély, lassú folyamat megnyitja bennünk az öröm, a felszabadultság és a vad eksztatikus szabadság kapuját.  Ennek a fizikai bölcsességnek az ismerete, amihez mély testi gyakorlatokkal férünk hozzá, képes arra , hogy megszabadítson minket a szégyentől, bűntudattól és az elzárkózástól . 

Biztonságos körben, együtt, megtanuljuk megérinteni, megszólaltatni, megnyugtatni, ellazítani, felébreszteni és gyógyítgatni egymást.

Az utolsó nők egyike, aki ezeket a tanításokat megtestesítette Mária Magdolna volt. Ismerte annak a titkát, hogy miként nyissa meg  a testét az ősi forrás energiájának befogadására . Ismerte, hogy hogyan szeressen az egész testével oly módon, hogy az ne csak megnyugtassa a férfi erőt, hanem segítse az újjászületésèt is.

A Sacred Body Awakening vigaszt nyújt a léleknek, meglágyítja mindazt, ami bennünk merev, esetleg fájó és segít abban, hogy megszülessen az egymás közötti valódi bizalom.

Ez az érzéki szomatikus utazás összekapcsol bennünket a belső tisztaságunkkal. 

Az érintés lassúsága fellazítja az elmét, segít lassan letenni az álarcainkat, amelyeket a mindennapok során megtanultunk viselni. Emlékeztet arra a célra, amiért leszülettünk.  

Belső és külső világunk régóta várt egyesülése megszünteti a kettősség érzését, megéljük az isteni lényünk ébredését, meglátjuk és megtapasztaljuk saját szépségünket. 

Felébred az a szakrális erő bennünk, amitől a patriarchátus ugyan régóta retteg, de férfi párjaink már oly régóta vágyják!

ez a program neked szól, ha...

  • Szeretnéd megtalálni a testben azokat a pontokat, amik fájó emlékeket őriznek és ezáltal elfedték az eredeti természetünkből fakadó örömteli állapotunkat
  • Szeretnéd, hogy gyógyuljanak a női rivalitás érzetek benned / bennünk
  • Gyógyítanád a szexualitással kapcsolatos traumákat, mind a saját, mind a felmenőid szintjén
  • Meglátnád és letennéd a mindennapokban viselt álarcaidat
  • Ha megtanulnál emlékezni és kapcsolódni a szakrális női erődhöz
  • Ha kibontakoztatnád a valódi eksztatikus, szexuális erődet

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Legyél nyitott , hogy valami újat tanuljál

Engedd meg magadnak a vezettetést és tanítást a folyamat során és által.

Ne legyenek fix elképzeléseid  a folyamattal kapcsolatban.

Sacred Body Awakening facilitator trainer, dúla
Testi Traumaoldás – Intimitásfejlesztés