Playfight - Primal Connection

AVAGY erőszakmentes harc a kapcsolatteremtésért

A PROGRAMRÓL

A Playfight egy holisztikus, testtudatos eszköz, amely ötvözi az erőszakmentes harcot, a játékot és a körmunkát az autentikus kapcsolatteremtés érdekében. Négy rituálén alapul, és támogatja az egyéneket abban, hogy tudatos és tiszteletteljes módon fejezzék ki és éljék meg az őszinte, vad oldalukat, miközben megtanulnak határokat szabni,‘látni’ és  teret tartani másoknak. A transzformáció erőteljes eszköze, ahol a külső és belső konfliktusok a megosztottság helyett a kapcsolódás forrásává válnak. Ahol a harc az önállóság és a önfelszabadítás katalizátora. Ahol a játék a megszokott minták áttörésének kapujává válik.

Az idegrendszert közvetlenül tanítja az új működési, érzelmi mintára, a jelenben biztosít lehetőséget az integrációra. Azonnali átéléssel történik a sématörés: nem csupán előhívja az ember az érzést, vagy vizualizálja, hogy milyen lehet a megváltozott működési mód, hanem a tudatos harc eszközén keresztül zsigeri szinten megéli, sejtmemória szinten hat.

ez a program neked szól, ha...

  • szeretnél egy olyan egyedülálló testorientált módszert megismerni
  • amely abban támogat, hogy újra kapcsolatba kerüljünk valós természetünkkel, érzelmeink bölcsességével, fizikai és belső erőnkkel a játékos, tudatos harc eszközén keresztül.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ez a foglalkozás bárki számára tökéletes, testalkattól, nemtől és kortól függetlenül.

Kényelmes szabadidő ruhában érdemes jönni

Playfight facilitátor, Önkultivációs tréner
Korlátozó Hitrendszerek Feloldása